Jäsenen lisääminen ryhmään

Mikäli lisättävälle jäsenelle ei vielä ole jäsentiliä luotuna seurassa, tulee hänet lisätä järjestelmään, jolloin hänelle luodaan jäsentili. Tässä yhteydessä uusi jäsen lisätään myös haluttuun ryhmään Tutustu ohjeeseen jäsenen lisäyksestä järjestelmään.

Jäsenellä on jäsentili seurassa

Kun henkilöllä on jo jäsentili seurassa, ei tule luoda uutta jäsentiliä, vaan lisätä olemassa olevaan jäsentiliin halutun ryhmän jäsenyys.

  1. Mene Jäsenet > Hallinta -sivulle ja aktivoi ryhmä, johon jäsen halutaan lisätä.

  2. Klikkaa Lisää jäseniä ryhmään.

  3. Suodata henkilö esiin avautuvasta Lisää jäseniä ryhmään -ikkunasta ja valitse lisättävä henkilö taulun vasemmasta sarakkeesta.

  4. Varmenna lisäys klikkaamalla Valitse.

Jäsentiliin on nyt liitetty jäsenyys aktiivisena olleeseen ryhmään.

Vinkki

Jäsenelle voi myös lisätä ryhmien jäsenyyksiä avaamalla kyseisen jäsenen jäsenkortin. Ryhmät-välilehdellä klikkaa Lisää jäsenyys -linkkiä ja valitse ryhmä johon jäsenyys lisätään ja jäsentaso, joka jäsenellä kyseisessä ryhmässä on. Vahvista lisäys painamalla klikkaamalla Tallenna.

Huomaa

Toimihenkilö voi lisätä jäseniä ryhmään vain jos hänellä on riittävät käyttöoikeudet toiminnon suorittamiseen (Pääkäyttäjä tai Tilinhoitaja).

Jos et voi lisätä jäseniä ryhmään, ota yhteyttä seuran myClub-pääkäyttäjään ja pyydä häntä siirtämään halutut jäsenet ryhmääsi. Jos olet pääkäyttäjä ja et löydä jäsentä ryhmistä, tarkista löytyykö jäsen Jäsenet > Arkisto -sivulta.

Jäsenen siirtäminen toiseen ryhmään

Kun haluat siirtää jäsenen toiseen ryhmään tai joukkueeseen, toimi seuraavasti:

  1. Mene Jäsenet > Hallinta-sivulle ja valitse juuriryhmä aktiiviseksi. (Jos sinulla ei ole riittäviä käyttöoikeuksia, pyydä seuran pääkäyttäjää tekemään siirto).

  2. Etsi tai suodata siirrettävä henkilö esiin. Jos et löydä jäsentä, voi olla, että tämä ei ole jäsenenä yhdessäkään ryhmässä. Tällöin jäsen löytyy Arkistosta.

  3. Valitse siirrettävä jäsen taulun vasemmasta sarakkeesta ja valitse toiminto Siirrä ryhmään

  4. Valitse avautuvasta ikkunasta ryhmä, johon jäsen siirretään. Jos haluat, että jäsen säilyy myös nykyisissä ryhmissä, valitse Pidä jäsenet myös nykyisessä ryhmässä.