myClubin tilaus

myClubin tilaus on helppoa ja kestää vain muutaman minuutin. Tilauksen tehneestä henkilöstä tulee seuran ensimmäinen pääkäyttäjä.

1. Mene osoitteeseen: https://id.myclub.fi/flow/user/new?new_club=true

2. Kirjoita kenttään sähköpostisi. Mikäli sinulla on jo myClub-tunnus, kirjaudu sisään.

Mikäli sinulla ei ole myClub-tunnusta, luot ensin tunnuksen itsellesi.

3. Täytä seuraavaksi seuran tiedot:

• Nimi
      Varmista, että kirjoitat nimen oikein.

• Osoite
      Seuran postiosoite.

• Postinumero

• Postitoimipaikka

• Y-tunnus

• Verkko-osoite
      Määrittele lomakkeen verkko-osoite -syötekenttään seurasi verkko-osoitteen etuliite (esimerkiksi: omaseura tai emoseura-omaseura)

Seurasi verkko-osoite muodostuu esimerkin mukaisesti https://omaseura.myclub.fi tai https://emoseura-omaseura.myclub.fi

• Järjestön oletuskieli
      Kieli, jolla myClub oletusarvoisesti on käytössä seurassanne (suomi/ruotsi/englanti). Kukin seuran jäsen voi vaihtaa kielen itselleen sopivaksi myöhemmin.

4. Klikkaa Seuraava.

5. Hyväksy palvelun ehdot.

6. Vahvista tilaus.

7. Saat sähköpostiisi Varmenne-linkin, jota klikkaamalla hyväksyt vielä käyttöehdot ja vahvistat tilauksen.