Jäsenen ilmoittaminen

Toimihenkilö voi lisätä jäsenen (joko seuran varsinaisen jäsenen tai ulkopuolisen) tapahtumaan, mikäli kyseinen jäsen ei osaa tai pysty ilmoittautumaan itse. Toimihenkilö voi ilmoittaa ryhmän tapahtumaan esimerkiksi pelaajan toisesta joukkueesta tai ulkopuolisen henkilön seuran kesäleirille.

Vinkki

Mikäli jäsen pystyy itse ilmoittautumaan tapahtumaan, on tämä usein paras vaihtoehto. Näin toimihenkilöltä säästyy aikaa ja jäsenen tiedot kirjautuvat oikein.

Jäsenellä on jo jäsentili seurassa

Mikäli ilmoitettavalla jäsenellä on jo jäsentili, ei tule luoda uutta jäsentä seuraan, vaan etsitään olemassa oleva jäsentili järjestelmästä.

1. Mene Tapahtuma > Hallinta-sivulle ja avaa haluamasi tapahtuma.

2. Klikkaa Lisää jäseniä tapahtumaan ja etsi jäsen käyttämällä hakutoimintoa tai suodata jäsen esiin. Voit esimerkiksi käyttää suodatinta Ei ryhmän jäsen.

3. Valitse jäsen taulun vasemmasta sarakkeesta ja klikkaa Valitse.

4. Määrittele avautuvasta ikkunasta, mihin tilaan jäsenen ilmoittautuminen asetetaan (kyllä/ei/ei vastausta) ja Vahvista. Mikäli kyseessä on toistuva tapahtuma, voit lisätä jäsenen joko vain yhteen tapahtumaan tai kaikkiin.

Jäsenellä ei ole jäsentiliä seurassa

Mikäli ilmoitettavalla henkilöllä ei vielä ole jäsentiliä seurassa, tulee hänelle luoda jäsentili samalla kun hänet ilmoitetaan tapahtumaan.

1. Mene Tapahtumat > Hallinta-sivulle ja valitse haluamasi tapahtuma.

2. Klikkaa Lisää jäseniä tapahtumaan ja klikkaa avautuvasta ikkunasta Uusi jäsen.

3. Täytä jäsenkorttiin tarvittavat tiedot (nimi, yhteystiedot jne.). Voit myös halutessasi lähettää uudelle jäsenelle aktivointinlinkin, jolloin hän pääsee kirjautumaan palveluun. Lopuksi Tallenna.