Liittäminen kotisivuille

Toimihenkilö voi määritellä tapahtumajulkaisuja, jotka voidaan liittää ja sisällyttää seuran omalle web-sivustolle. Julkaisu liitetään kotisivuille kopioimalla julkaisun HTML-koodi ja liittämällä se kyseisen kotisivuston HTML-koodin sekaan.

Kun julkaisuun tehdään muutoksia, tulevat muutokset voimaan automaattisesti sivustolle, jossa julkaisu on liitettynä. HTML-koodia ei siis tarvitse liittää vanhalle julkaisulle uudelleen, vaan muutokset ovat voimassa web-sivustolla heti.

Kun muutat julkaisua, tulee muutokset voimaan automaattisesti web-sivuille, jossa julkaisu on liitettynä. HTML-koodia ei siis tarvitse liittää vanhalle julkaisulle uudelleen vaan muutokset ovat voimassa web-sivustolla heti.

Web-sivustokehittäjille

Voit muokata julkaisujen ulkonäköä tarvittaessa CSS-tyylitiedoston avulla. Eri tyylejä voit määritellä julkaisuille Asetukset > Tyylit -sivulla.

Julkaisun luonti

1. Mene Tapahtumat > Julkaisut -sivulle ja valitse ryhmä, jonka tapahtumista haluat julkaisun luoda.

2. Klikkaa Uusi julkaisu.

3. Määritä julkaisun asetukset:

• Nimi Määritä julkaisulle kuvaava nimi.

• Ryhmä Jos haluat luoda julkaisun toiseen ryhmään, sulje ikkuna ja valitse oikea ryhmä. (Mikäli olet muokkaamassa jo luotua julkaisua, voit muokata ryhmää). Valitse, haluatko näyttää julkaisut myös valittuna olevan ryhmän aliryhmiltä.

• Tapahtumien näkyvyys Määrittele, minkä näkyvyysasetuksen omaavat tapahtumat näytetään julkaisussa.

• Tapahtumien ilmoittautuminen Määrittele, minkä ilmoittautumisasetuksen omaavat tapahtumat näytetään julkaisussa.

• Kieli Määritä julkaisun kieli.

• Tapahtumatyypit Määritä, mitkä tapahtumatyypit näytetään julkaisussa. Voit esimerkiksi määrittää, että vain seuran kotiottelut näytetään.

• Tapahtumapaikat Määritä, mitkä tapahtumapaikat näytetää julkaisussa.

• Oletusnäkymä Voit määrittää julkaisun oletusnäkymäksi tiivistetyn listan, listan, kuukausikalenterin tai viikkokalenterin. Mikäli valitset kalenterinäkymän, voit asettaa kalenterin tilauslinkin julkaisun yhteyteen näkyville.

• Näytä enintään Määritä, kuinka monta tapahtumaa listalla näytetään enintään. Jos kenttä jätetään tyhjäksi näytetään tapahtumia järjestelmän sallima enimmäismäärä. Asetus on voimassa listanäkymissä.

• Näytä tulevia viikkoja Määritä, kuinka monta viikkoa tulevaisuuteen tapahtumia näytetään. Asetus on voimassa listanäkymissä.

• Näkyvillä Määritä, mitä tietoja Tiivistetty lista -näkymässä näytetään.

• Tyyli Jos seuralle on määriteltynä oma tyyli, voit valita sen käytettäväksi julkaisuun.

4. Klikkaa Tallenna.

5. Esikatsele klikkaamalla julkaisun nimeä. Voit tehdä muutoksia klikkaamalla Muokkaa.

6. Klikkaa Liitä HTML-koodi omalle web-sivustolle.

7. Kopioi linkki ja liitä seuran web-sivuston HTML-koodin sekaan.

Vinkki

Voit kopioida julkaisun toiselle ryhmälle klikkaamalla kolmipistevalikkoa halutun julkaisun kohdalla ja Kopioi.

Video-ohje

Julkaisun poisto

1. Klikkaa poistettava julkaisu auki.

2. Klikkaa Poista.

Muistaa poistaa HTML-koodi myös web-sivustoilta, joihin se on liitetty.