Poistaminen

Tapahtumia voi poistaa massana/yksittäin seuraavasti:

1. Valitse haluamasi tapahtumat taulun vasemmasta sarakkeesta.

2. Valitse toiminto Poista valitut.

3. Vahvista poisto avautuvassa ikkunassa.

Mikäli tapahtumaan liittyy lasku, voi sen poistaa avaamalla tapahtuman ja klikkaamalla Lisää > Poista. Vahvista poisto kirjoittamalla tekstikenttään OK.

Poistetut tapahtumat arkistoituvat 30 päiväksi, jonka aikana ne voidaan tarvittaessa palauttaa (Hopea- ja Kulta-paketeissa).

Poistetun tapahtuman palauttaminen

Tämä ominaisuus on käytettävissä Hopea- ja Kulta-paketeissa. Lisätiedot paketeista

Poistetut tapahtumat voidaan haluttaessa palauttaa 30 päivän kuluessa poistosta.

1. Mene Tapahtumat > Poistetut-sivulle.

2. Valitse haluamasi tapahtumat taulun vasemmasta sarakkeesta. (Voit tarvittaessa suodattaa tapahtumia esiin esim. aikavälin perusteella.)

3. Valitse toiminto Palauta.

4. Vahvista palautus avautuvassa ikkunassa.

5. Kun tapahtumat on palautettu, klikkaamalla Näytä tapahtumat-linkkiä, näet palautetut tapahtumat tapahtumalistauksessa.

Palautuksen jälkeen tapahtumasta löytyy vanhat tiedot ilmoittautumisiin, läsnäoloihin ja laskuihin liittyen.

Huomaa

Mikäli palautettu tapahtuma oli ennen sen poistamista toistuva tapahtuma, ei ko. tapahtuma liity mukaan samaan vanhaan toistuvuuteen. Tapahtuman palauttaminen ei myöskään palauta tapahtumaan ennen poistoa lisättyjä liitetieodostoja, eikä asetusta “Tiedota ilmoittautuneista”.