Skip to main content

Kurssi-ilmoittautumistapahtuman liittäminen seuran kotisivulle

Kurssitoimintaa järjestävän seuran toimihenkilö voi liittää ilmoittautumiset kursseille kotisivuille. Näin seuran toiminnasta ja kursseista kiinnostuneet pääsevät ilmoittautumaan kursseille vieraillessaan seuran kotisivuilla. Esimerkiksi ilmoittautumiset tanssi- ja uimakursseille tai kiekkokouluihin voi laittaa kotisivuille esille. Tässä hyödynnetään Julkaisut-toiminnallisuutta; tutustu ohjeeseen tästä.

Kurssi-ilmoittautumisten navigoinnin helpottamiseksi voi toimihenkilö järjestää tapahtumat ryhmien mukaisesti tai tapahtumakategorian perusteella.

Ilmoittautumisten koostaminen ryhmien mukaisesti#

Kun haluat, että tapahtumat ovat eri ryhmissä, voit tehdä tapahtumajulkaisut ryhmäkohtaisesti. Esimerkiksi, jos sinulla on Uimakurssit-ryhmä, voit luoda kurssitapahtumat kyseisen ryhmän aliryhmiin, jolloin uuden jäsenen ilmoittautuessa kurssille tulee hänestä kyseisen aliryhmän jäsen. Aliryhmät voit nimetä kurssitapahtumaa kuvaavasti, esimerkiksi Alkeisuimakoulu, Jatkouimakoulu, Aikuisten uimakoulu jne.

Näin voit luoda julkaisun seuran kotisivuille ryhmäkohtaisesti. Jos esimerkiksi haluat, että etusivulla on julkaisu kaikista Uimakurssit-ryhmän ja aliryhmien tapahtumista, voit luoda kyseisen julkaisun.

Jos taas haluat, että kotisivujen alisivulla on vain yhden aliryhmän, esim. Aikuisten uimakoulun tapahtumat, voit luoda kyseisen julkaisun. Näin muiden kurssien tapahtumat eivät ole sekoittamassa aikuisten uimakouluun ilmoittautuvaa henkilöä.

Ilmoittautumisten koostaminen tapahtumakategorian mukaisesti#

Kun haluat, että kaikki tapahtumat on luotu samaan ryhmään (ilman aliryhmiä), voit asettaa tapahtumille omat tapahtumakategoriat.

Esimerkiksi, jos sinulla on Uimakurssit-ryhmä, voit luoda kaikki kurssitapahtumat kyseiseen ryhmään ja asettaa yksittäisille tapahtumille omat tapahtumakategoriat, esimerkiksi: Vauvauinti, Alkeisuimakoulu, Jatkouimakoulu, Aikuisten uimakoulu jne.

Näin voit suodattaa suodattaa kursseja tapahtumakategorioiden mukaisesti ja liittää kätevästi yhdestä ryhmästä löytyvät kurssit julkaisuna seuran kotisivuille. Kotisivuilla navigoidessaan ilmoittautuva henkilö voi suodattaa itselleen sopivan tapahtuman esiin tapahtumakategorian perusteella.