Tekstiviestit

Toimihenkilöt voivat viestiä poikkeuksista harrastajille nopeasti ja tehokkaasti tekstiviesteillä. Jos esimerkiksi harjoitukset joudutaan perumaan viime hetkellä, tavoitetaan kaikki harjoittelijat heti tekstiviesti-ilmoituksella eikä kukaan matkusta paikalle turhaan.

Huomaa

Tekstiviestejä on mahdollista lähettää, mikäli seuralla on käytössä SMS-lisäpalvelu ja tekstiviestikredittejä on käytettävissä. Seuran pääkäyttäjä voi ostaa tekstiviestikredittejä kohdassa Asetukset > Lisäpalvelut.

Tekstiviestin lähetys Jäsenet-sivulta

1. Mene Jäsenet-sivulle ja valitse haluamasi ryhmä ja suodata jäsenet esiin, joille haluat viestin lähettää.

2. Valitse jäsenet taulun vasemmasta sarakkeesta ja valitse toiminto Uusi SMS.

3. Muokkaa tarvittaessa vastaanottajalistaa lisäämällä tai poistamalla jäseniä.

4. Määrittele, saavatko muut toimihenkilöt nähdä viestin.

5. Lisää sisältö.

6. Klikkaa Lähetä heti, mikäli viesti voidaan toimittaa samantien. Klikkaa Tallenna luonnos, mikäli haluat tallentaa viestin muokkausta ja myöhempää lähetystä varten. Klikkaa Ajasta lähetys, mikäli haluat viestin lähtevän tiettynä ajankohtana. Mikäli ajankohdaksi valitaan menneisyys, toimitetaan viesti samantien. Jos valitaan Ajasta lähetys, viestiä voidaan muokata valittuun hetkeen asti Viestintä-sivun kautta.

Tekstiviestin lähetys Tapahtumat-sivulta

1. Mene Tapahtumat-sivulle ja avaa haluamasi tapahtuma.

2. Valitse jäsenet taulun vasemmasta sarakkeesta ja valitse toiminto Uusi SMS.

3. Muokkaa tarvittaessa vastaanottajalistaa lisäämällä tai poistamalla jäseniä.

4. Määrittele, saavatko muut toimihenkilöt nähdä viestin.

5. Lisää sisältö.

6. Klikkaa Lähetä TAI Tallenna luonnos myöhempää lähetystä varten.Klikkaa Lähetä heti, mikäli viesti voidaan toimittaa samantien. Klikkaa Tallenna luonnos, mikäli haluat tallentaa viestin muokkausta ja myöhempää lähetystä varten. Klikkaa Ajasta lähetys, mikäli haluat viestin lähtevän tiettynä ajankohtana. Mikäli ajankohdaksi valitaan menneisyys, toimitetaan viesti samantien. Jos valitaan Ajasta lähetys, viestiä voidaan muokata valittuun hetkeen asti Viestintä-sivun kautta.

Tekstiviestin lähetys Viestintä-sivulta

1. Mene Viestintä > Viestit -sivulle ja valitse haluamasi ryhmä aktiiviseksi.

2. Klikkaa Uusi SMS.

3. Klikkaa Lisää vastaanottajat ja valitse listalta tai suodata esiin jäsenet, joille haluat viestin lähettää.

4. Määrittele, saavatko muut toimihenkilöt nähdä viestin.

5. Lisää sisältö.

6. Klikkaa Lähetä heti, mikäli viesti voidaan toimittaa samantien. Klikkaa Tallenna luonnos, mikäli haluat tallentaa viestin muokkausta ja myöhempää lähetystä varten. Klikkaa Ajasta lähetys, mikäli haluat viestin lähtevän tiettynä ajankohtana. Mikäli ajankohdaksi valitaan menneisyys, toimitetaan viesti samantien. Jos valitaan Ajasta lähetys, viestiä voidaan muokata valittuun hetkeen asti Viestintä-sivun kautta.