Käyttöesimerkkejä

Alla muutamia sovellusesimerkkejä siitä, miten seuran viestintää voi hoitaa helposti ja tehokkaasti.

Viestin lähettäminen kohdennetusti

Toimihenkilöiden on helppoa kohdentaa viestintä tarpeen mukaan. Sähköposteilla on parempi teho, kun viestit lähetetään vain niille, joita asia koskee. Toimihenkilön lähettämä viesti menee niihin sähköpostiosoitteisiin, jotka on määritetty jäsentilin viestintäasetuksista kohdassa Yhteisön viestit.

Voit personoida massasähköpostiviestejä vastaanottajan mukaan lisäämällä viestin sekaan esimääriteltyjä kenttiä, esimerkiksi etunimen ja/tai sukunimen:

Hei #{etunimi} #{sukunimi},

... viestin osuus ...

Alla muutamia esimerkkejä kohdennetuista viesteistä, joita voit soveltaa omaan käyttöösi.

Harjoitukset peruuntuneet

Saat kuulla seuran toimihenkilönä, että Pantteritien koulun harjoitusvuorot on tältä viikolta peruttu. Kun harjoitukset peruuntuvat poikkeuksellisesti, voit lähettää sähköpostia TAI tekstiviestin kaikille harrastajille, jotka ovat viime aikoina käyneet kyseisessä paikassa harjoittelemassa.

1. Mene Jäsenet > Hallinta -sivulle, valitse haluamasi ryhmä aktiiviseksi.

2. Lisää esimerkiksi seuraavat suodattimet:

• Ilmoittautuminen: On ilmoittautunut osallistuvansa

• Aikavälillä: Alkaen viime kuu

• Tapahtumatyyppi: Harjoitus, Kurssi

• Paikka: Pantteritien koulu

3. Valitse jäsenet taulun vasemmasta sarakkeesta ja valitse toiminto Uusi sähköposti TAI Uusi SMS.

4. Lähetä viesti.

Viesti kaikille junioripelaajille

Seuran toimiston toimihenkilönä haluat tiedottaa kaikille junioripelaajille, että seuraavaan edustusjoukkueen kotipeliin pääsee veloituksetta, kun pukee päälle joukkueen pelipaidan.

1. Mene Jäsenet > Hallinta -sivulle ja valitse juuriryhmä aktiiviseksi.

2. Lisää esimerkiksi seuraavat suodattimet:

• Jäsentaso: Pelaaja, Maalivahti

• Ikä: 0-14 vuotta

3. Valitse jäsenet taulun vasemmasta sarakkeesta ja valitse toiminto Uusi sähköposti.

4. Lähetä viesti.

Viesti kaikille aikuisille valmentajille

Toimiston toimihenkilönä haluat lähettää seuran valmentajille viestin koulutustilaisuudesta.

1. Mene Jäsenet > Hallinta -sivulle ja valitse juuriryhmä aktiiviseksi.

2. Lisää esimerkiksi seuraavat suodattimet:

• Jäsentaso: Valmentaja, Apuvalmentaja

• Ikä: 18- vuotta

3. Valitse jäsenet taulun vasemmasta sarakkeesta ja valitse toiminto Uusi sähköposti.

4. Lähetä viesti.

Viesti kaikille, jotka eivät ole vielä ilmoittautuneet

Joukkueenjohtajana haluat lähettää muistutuksen kaikille, jotka eivät ole vielä ilmoittautuneet seuraavaan vanhempainiltaan.

1. Mene Jäsenet > Hallinta -sivulle ja valitse haluamasi ryhmä aktiiviseksi.

2. Lisää seuraavat suodattimet:

• Ilmoittautuminen: Ei ole ilmoittautunut

• Tapahtuman otsikko: Esim. Vanhempainilta syksy 2020

3. Valitse jäsenet taulun vasemmasta sarakkeesta ja valitse toiminto Uusi sähköposti.

4. Lähetä viesti.

Viesti kaikille, jotka olivat paikalla

Joukkueenjohtajana haluat lähettää kaikille vanhempainkokouksessa paikalla olleille Kiitos-viestin.

1. Mene Jäsenet > Hallinta -sivulle ja valitse haluamasi ryhmä aktiiviseksi.

2. Lisää suodattimet:

• Läsnäolo: on ollut paikalla

• Tapahtuman otsikko: Vanhempainilta syksy 2020

3. Valitse jäsenet taulun vasemmasta sarakkeesta ja valitse toiminto Uusi sähköposti

4. Lisää halutessasi liitetiedosto, esim. pöytäkirja.

5. Lähetä viesti.