Liittäminen kotisivuille

Toimihenkilö voi määritellä tiedotejulkaisuja, jotka voidaan liittää ja sisällyttää seuran omalle web-sivustolle. Julkaisu liitetään kotisivuille kopioimalla julkaisun HTML-koodi ja liittämällä se kyseisen kotisivuston HTML-koodin sekaan.

Kun julkaisuun tehdään muutoksia, tulevat muutokset voimaan automaattisesti web-sivuille, jossa julkaisu on liitettynä. HTML-koodia ei siis tarvitse liittää vanhalle julkaisulle uudelleen vaan muutokset ovat voimassa web-sivustolla heti.

Voit julkaista vain tiedotteita joiden näkyvyys on asetettu julkiseksi.

Web-sivustokehittäjille

Voit muokata julkaisujen ulkonäköä tarvittaessa CSS-tyylitiedoston avulla. Eri tyylejä voit määritellä julkaisuille Asetukset > Tyylit -sivulla.

Julkaisun luonti

1. Mene Viestintä > Julkaisut -sivulle ja valitse ryhmä, jonka tiedotteista haluat luoda julkaisun.

2. Klikkaa Uusi julkaisu.

3. Määritä julkaisun asetukset

• Nimi Määritä julkaisulle kuvaava nimi.

• Ryhmä Jos haluat luoda julkaisun toiseen ryhmään, sulje ikkuna ja ensin valitse oikea ryhmä. (Mikäli olet muokkaamassa jo luotua julkaisua, voit muokata ryhmää). Valitse myös, haluatko näyttää julkaisut myös valittuna olevan ryhmän aliryhmiltä ja näytetäänkö julkaisussa suodattimet.

• Oletusnäkymä Valitse, millaisena näkymänä tiedotteet julkaistaan kotisivuille.

• Kieli Määritä julkaisun kieli.

• Näytä enintään Määritä enimmäismäärä tiedotteille, joita julkaisussa näytetään. Jos kenttä jätetään tyhjäksi näytetään järjestelmän sallima enimmäismäärä.

• Tyyli Jos seuralle on määriteltynä oma tyyli, voit valita sen käytettäväksi julkaisuun.

4. Klikkaa Tallenna.

5. Esikatsele klikkaamalla julkaisun nimeä. Voit tehdä muutoksia klikkaamalla Muokkaa.

6. Klikkaa Liitä HTML-koodi omalle web-sivulle.

7. Kopioi linkki ja liitä seuran web-sivuston HTML-koodin sekaan.

Huomaa

Voit muokata julkaisua klikkaamalla kolmipistevalikkoa halutun julkaisun kohdalla ja klikkaamalla Muokkaa.

Vinkki

Voit kopioida julkaisun toiselle ryhmälle klikkaamalla kolmipistevalikkoa halutun julkaisun kohdalla ja Kopioi.

Julkaisun poisto

1. Klikkaa poistettava julkaisu auki.

2. Klikkaa Poista.

Muistaa poistaa HTML-koodi myös web-sivustoilta, joihin se on liitetty.