Sähköpostit

Toimihenkilö voi lähettää myClubilla sähköpostiviestejä helposti joko koko seuralle, tietylle ryhmälle tai vain muutamalle jäsenelle. Koska jäsenet itse ylläpitävät yhteystietojaan, on toimihenkilöllä saatavilla aina ajantasaisen yhteystiedot.

Jäsenet itse myös määrittävät, kenelle jäsentilin käyttäjistä seuran viestit menevät. Jäsentilille voidaan siis määritellä, että vain toinen vanhempi saa viestit sähköpostiinsa. Myös toimihenkilö voi säätää tarvittaessa viestiasetuksia.

Sähköpostiviestin voi lähettää helposti muutamalla eri tavalla riippuen käyttötilanteesta. Usein kätevintä on lähettää sähköposti valitsemalla jäsenet suoraan jäsenlistalta tai valitsemalla tietyn tapahtuman jäsenet. Toki viestin lähetys onnistuu myös viestintäosiosta.

Huomaa

Mikäli valitsemasi vastaanottajan nimi näkyy punaisella ja viedessäsi hiiren ko. jäsenen nimen päälle tulee ilmoitus Viestiä ei voida toimittaa, harrastajan jäsenkortissa ei ole yhtään sähköpostiosoitetta valittuna kohdassa Yhteisön viestit.

Jäsen on siis valinnut viestiasetuksissaan, ettei halua vastaanottaa viestejä seuralta. Mikäli epäilet, että jäsen on tehnyt valinnan virheellisesti, voit päivittää valinnan jäsenkortin kohdassa Viestiasetukset.

Vinkki

Mikäli sähköposti jostain syystä ei mene perille, tarkista Ongelmatilanteita sähköpostien vastaanottamisessa

Sähköpostin lähetys Jäsenet-sivulta#

1. Mene Jäsenet-sivulle ja valitse haluamasi ryhmä ja suodata jäsenet esiin, joille haluat viestin lähettää.

2. Valitse jäsenet taulun vasemmasta sarakkeesta ja valitse toiminto Uusi sähköposti.

3. Muokkaa tarvittaessa vastaanottajalistaa lisäämällä tai poistamalla jäseniä.

4. Määrittele, saavatko muut toimihenkilöt nähdä viestin.

5. Lisää aihe, sisältö, mahdolliset liitteet ja muotoile viesti. Esikatsele tarvittaessa.

6. Klikkaa Lähetä TAI Tallenna luonnos myöhempää lähetystä varten.

Sähköpostin lähetys Tapahtumat-sivulta#

1. Mene Tapahtumat-sivulle ja avaa haluamasi tapahtuma.

2. Valitse jäsenet taulun vasemmasta sarakkeesta ja valitse toiminto Uusi sähköposti.

3. Muokkaa tarvittaessa vastaanottajalistaa lisäämällä tai poistamalla jäseniä.

4. Määrittele, saavatko muut toimihenkilöt nähdä viestin.

5. Lisää aihe, sisältö, mahdolliset liitteet ja muotoile viesti. Esikatsele tarvittaessa.

6. Klikkaa Lähetä TAI Tallenna luonnos myöhempää lähetystä varten.

Sähköpostin lähetys Viestintä-sivulta#

1. Mene Viestintä > Viestit -sivulle ja valitse haluamasi ryhmä aktiiviseksi.

2. Klikkaa Uusi sähköposti.

3. Klikkaa Lisää vastaanottajat ja valitse listalta tai suodata esiin jäsenet, joille haluat viestin lähettää.

4. Määrittele, saavatko muut toimihenkilöt nähdä viestin.

5. Lisää aihe, sisältö, mahdolliset liitteet ja muotoile viesti. Esikatsele tarvittaessa.

6. Klikkaa Lähetä TAI Tallenna luonnos myöhempää lähetystä varten.