myClub Coach -mobiilisovellus

myClub Coach -mobiilisovelluksella seuran toimihenkilö - esimerkiksi valmentaja - hallitsee tapahtumia ja läsnäoloseurantaa.

Huomaa

Jotta voit käyttää myClub Coach -sovellusta, sinulla tulee olla toimihenkilön käyttöoikeudet urheiluseurasi myClubissa.

Valmentaja näkee helposti, kuka on tulossa harjoituksiin ja kuka ei. Valmentaja voi myös merkitä helposti läsnäolijat yhdellä napautuksella tai lukemalla harrastajan jäsenkortin QR-koodin puhelimen kameralla.

Läsnäolomerkinnät siirtyvät automaattisesti myClubin tilastoihin sekä harrastajan omiin aktiivisuusraportteihin.

Sovelluksella voi myös luoda uuden tapahtuman.

Latauslinkki - Android

Latauslinkki - iOS

Video-ohjeet

1. Tapahtuman luominen
  2. Toistuvan tapahtuman luominen
  3. Vanhan tapahtuman kopiointi uuden tapahtuman pohjaksi
  4. Tapahtumien suodattaminen
  5. Ilmoittautuneiden suodattaminen
  6. Tapahtuman lisätiedot
  7. Kommentin lisääminen
  8. Henkilön poistaminen tapahtumasta
  9. Läsnäolomerkintä - käsin
  10. Läsnäolomerkintä - puhelimen kameralla
  11. Henkilön lisääminen tapahtumaan
  12. Uuden henkilön lisääminen tapahtumaan
  13. Osallistujan tietojen päivitys
  14. Osallistujien suodattaminen
  15. Henkilökuvan päivittäminen
  16. Osallistujalistan asetukset