Skip to main content

Qridi Sport -valmennustyökalu

Kaikki, mitä valmentajat ja urheilijat tarvitsevat

Esittely#

Valmenna kokonaisvaltaisesti. Qridi Sport mahdollistaa kattavasti valmentamisen osa-alueiden tukemisen tavoitteiden asettamiseen, harjoitteiden jakamiseen, kuormituksen seurantaan sekä itse- ja vertaisarviointien teettämiseen. Valmentaja voi hyödyntää monipuolista dataa urheilijoiden reflektoinneista ja erilaisista mittaustuloksista ja näin tukea urheilijoita kokonaisvaltaisesti kaikilla urheilullisen elämän osa-alueilla. Qridi Sport tarjoaa myClubin käyttäjille kattavan valmentaja-urheilija -välisen työkalupakin:

  • Harjoitetoiminto: omatoimiharjoitukset ym. selkeinä harjoite-kortteina, joista löytyy ohjeistukset harjoitteen tekemiseen sekä itsearviointi. Seura/joukkue voi tallettaa oman harjoitekansionsa Qridiin tai hyödyntää valmista harjoitemateriaalikirjastoa.
  • Päiväkirjat (esim. treenipäiväkirja, ruokapäiväkirja, unipäiväkirja)
  • Mittaustiedot-toiminto - seuraa harjoittelun kokonaiskuormitusta ja unen määrää
  • Tiedot Qridiin suoraan myClubista: ryhmät, pelaajat, valmentajat, tapahtumat siirtyvät Qridin ja myClubin välillä automaattisesti.
  • Käytössä 15:ssa eri urheilulajissa.

Käyttöönotto#

  1. Mene Asetukset > Lisäpalvelut > Qridi Sport - valmennustyökalu -sivulle ja klikkaa Osta palvelu.
  2. Täytä lomake (lisätiedot palveluntarjoajalle): seuran nimi, tilaaja, yhteystiedot & ryhmät.
  3. Tiedot siirtyvät automaattisesti Qridi Sport -järjestelmään (seura, joukkueet, valmentajien ja urheilijoiden tiedot sekä tapahtumat). Voit muokata tietoja myös myöhemmin.
  4. Qridi on yhteydessä seuraan ja sopii Qridi Sportin käyttöönottoon tarvittavat tuen (esim. koulutuksen).
  5. Valmentajat saavat automaattisen viestin tunnuksista.

Qridi Sportiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä: asiakaspalvelu@qridi.fi

Qridi Sport#

QridiSport on urheilijalähtöisen valmentamisen digitaalinen alusta

Qridi Sport on palkittu oppimisalusta ja mahdollistaa urheilijoiden kokonaisvaltaisen kehittymisen ja itseohjautuvuuden tukemisen - niin junioreiden kuin ammattilaistenkin parissa. Qridi Sport -alustaa käytetään 15:ssa eri urheilulajissa.

Qridi ja myClub

Kun otat myClub-seurana Qridi Sportin käyttöön, siirtyvät joukkueet, pelaajat, valmentajat sekä tapahtumat automaattisesti Qridiin. Näin seurasi valmentajat pääsevät keskittymään urheilijakeskeiseen valmentamiseen ilman ylimääräistä sähellystä.

Tutustu Qridi Sportiin tarkemmin osoitteessa: qridisport.fi