Pelaajien vienti Pelipaikkaan

myClubista voidaan ladata pelaajatiedosto (csv), joka voidaan helposti ladata Pelipaikka-järjestelmään. Pelipaikkaan voidaan viedä kerrallaan 500 henkilön tiedosto, johon saadaan oikeat tiedot muutamalla klikkauksella myClubista.

Pelipaikka-tiedoston valmistelu ja asetukset

Jotta tiedosto voidaan viedä helposti Pelipaikkaan, tulee jäsenillä olla asetettuna kansallisuus, syntymämaa ja syntymäkaupunki. Kenttien arvot voidaan asettaa myClubissa käyttämällä lisäkenttiä.

Luo Lisäkentät helposti Asetukset > Jäsenet > Jäsenkentät -sivulla. Luo lisäkentät “Kansalaisuus”, “Syntymämaa” ja Syntymäkaupunki. Käytä kenttää Lyhyt teksti. Käyttötilaksi voit asettaa minkä tahansa paitsi “Pois käytöstä”. Katso tarkemmat ohjeet.

Kun olet luonut lisäkentät, voit massamuokata lisäkenttiä ja täyttää esimerkiksi Syntymämaa-kentän monelle jäsenelle kerralla:

1. Mene Jäsenet-listalle.

2. Valitse haluamasi jäsenet.

3. Valitse toiminto Muokkaa jäseniä.

4. Valitse lisäkenttä ja muokkaa kentän arvoa.

5. Tallenna.

Muokkaa vielä Palloliitto-lisäpalvelun asetuksista, että lisäkentät otetaan mukaan Pelipaikka-tiedoston lataamiseen.

1. Mene Asetukset > Lisäpalvelut > Palloliitto -sivulle.

2. Mene Vientiasetukset-välilehdelle.

3. Klikkaa Muokkaa.

4. Valitse arvoja vastaavat lisäkentät: Kansalaisuus, Syntymämaa, Syntymäkaupunki.

5. Lopuksi Tallenna.

Pelipaikka-tiedoston lataaminen myClubista

Yhteen tiedostoon voi valita vain yhden tason (Harraste/Amatööri) tai lajin (esim. jalkapallo tai futsal) pelaajia, joten tämä kannattaa huomioida jäseniä valitessa/suodattaessa.

1. Mene Jäsenet > Hallinta -sivulle.

2. Valitse jäsenet, jotka haluat viedä Pelipaikkaan taulun vasemmasta sarakkeesta. (Voit tarvittaessa suodattaa jäsenet.)

3. Valitse toiminto Lataa Pelipaikka-tiedosto.

4. Valitse Taso (Harraste/Amatööri) ja Laji.

5. Lopuksi klikkaa Vie tiedostoon, jolloin csv-tiedosto tallentuu tietokoneellesi.

Huomaa

Jos valitset kerralla yli 500 jäsentä, muodostuu automaattisesti useampi tiedosto. Esim. valitessasi 600 jäsentä, muodostuu yksi 500 jäsenen ja yksi 100 jäsenen tiedosto.

Tiedoston vienti Pelipaikkaan

Vie myClubista lataamasi tiedosto Pelipaikkaan seuraavasti:

1. Toimita CSV tiedoston Palloliitolle osoitteeseen tuki@palloliitto.fi

2. Seuraa Palloliiton ohjeita tästä