Verkkomaksujen käyttöönotto - Svea

myClubin Verkkomaksut-lisäpalvelun käyttöönotto edellyttää sopimusta verkkomaksuoperaattorin kanssa, jolta saatavat tunnukset asetetaan myClubiin. myClub-laskutus integroituu saumattomasti verkkomaksuoperaattori Svean järjestelmään. Svea-tilauksen voi tehdä suoraan myClubista

Huomaa

Maksaminen Svea-järjestelmän kautta on mahdollista, jos laskun summa on vähintään 5,00 €

Svean käyttöönotto

1. Mene Asetukset > Lisäpalvelut > Verkkomaksut-sivulle ja klikkaa Osta palvelu.

2. Seuraavalla sivulla klikkaa Svean kohdalla Tee palvelutilaus.

3. Svea ottaa yhteyttä sinuun sopimuksesta ja saat tarvittavat tunnukset, kun sopimus astuu voimaan.

4. Syötä kauppiastunnukset yksitellen per pankkitili. Varmista tarkasti, että kauppiastunnus vastaa oikeaa pankkitilinumeroa, jotta maksusuoritukset tilittyvät oikein.

5. myClub-tuki tarkistaa annetut tiedot ja aktivoi kauppiastunnukset käyttöön muutaman työpäivän kuluessa.

6. Kun kauppiastunnukset on aktivoitu:

• Jäsenet näkevät Maksa nyt -linkin Omat laskut -sivun avoimilla laskuilla.

• Verkkomaksulinkki tulee näkyviin myös PDF-muotoisiin laskuihin ja sähköpostitse lähetettyihin laskuihin.

• Verkkokauppaostokset voidaan pakottaa maksettavaksi heti verkkomaksuna.

• Voidaan tehdä tapahtumia, joihin ilmoittautuminen vaatii laskun maksamisen heti verkkomaksua.

7. Muista tiedottaa jäseniä uudesta helposta maksutavasta!

Tarvittavat tiedot

Tarvitset seuraavia tietoja maksupalvelun sopimuksen laatimiseen

• Kuka/ketkä seurassa allekirjoittaa sopimuksen (nimi ja sähköpostiosoite)

• Hallituksen jäsenien sähköpostiosoitteet (laki vaatii tunnistamaan hallituksen jäsenet) - Kaikille hallituksen jäsenille lähetetään allekirjoitettava sähköinen tunnistautumislinkki

• Tiedon poliittisesti vaikutusvaltaisista henkilöistä hallituksessa

• Yhdistyksen yhdistysrekisteriotteen

• Allekirjoitetun pöytäkirjanote kokouksesta, jossa on valittu yhdistyksen nykyinen hallitus tai johtokunta

• Nimenkirjoitusoikeudelliset henkilöt (nimi ja sähköpostiosoitteet)

• Yhdistyksen nettisivuosoite

Jotta tilausprosessi menee nopeasti, niin kannattaa ylläolevat tiedot koostaa valmiiksi ennen tilausta. Tilauksen jälkeen Svean yhteyshenkilö ottaa tilaajaan yhteyttä ja pyytää tilaajaa toimittamaan kyseiset tiedot maksupalvelusopimusta varten.

myClub- ja verkkomaksuoperaattorin järjestelmät toimivat yhdessä kun olette tallentaneet kauppiastunnukset, salasanan ja version per pankkkitili myClubin Verkkomaksut-lisäpalvelun asetuksiin ja ne on aktivoitu myClub-asiakapalvelun toimesta.

Kustannukset seuralle

• Verkkomaksut-lisäpalvelu on myClubissa maksuton

• Svea veloittaa operaattoripalvelustaan maksukohtaisella provisiolla - HINNASTO

• Ei aloitusmaksuja

• Ilman kuukausimaksua

• Provisiokulu on hallittavissa ja helppo sisällyttää laskuun