Aulamoodi

Harjoituspaikan hovimestari on Aulamoodi

Esittely

Treenipaikan ovi auki, jäsenkortti esiin ja viivakoodilukijaan. Läsnäolo kuitattu ja pukuhuoneen kautta harjoituksiin. Aulamoodi-lisäpalvelu on ykkösratkaisu seuroille ja kuntokeskuksille, jotka haluavat hoitaa harjoituspaikkojensa kulunvalvonnan itsepalveluna. Idea on yksinkertainen: seura asettaa viivakoodinlukijan ja tietokoneen tapahtumapaikan aulaan, ja jäsenet kuittaavat itsensä paikalle. Jäsenkortin voi näyttää joko muovikortilla tai mobiililla. Kortin lisäksi läsnäolon voi kuitata myös jäsennumerolla.

• Itsepalvelupiste kulunvalvontaan

• Useamman tapahtuman ja paikan samanaikainen kulunvalvonta

• Jäsen voi ilmoittautua vain tapahtumaan, johon hänellä on oikeus (ks. Kortit-lisäpalvelu)

• Tapahtuma- ja aktiivisuusraportit toiminnan suunnitteluun

Hovimestari Aulamoodi ei pidä kahvitaukoja

“Tamperelaisessa Kumgang Taekwondossa Aulamoodi-palvelu on auttanut sekä seuraa että jäseniä läsnäolojen seurannassa” - Lue asiakastarina!

Tarvittava kokoonpano

• Aulatilaan asennettu tietokone (kosketusnäytöllinen tai hiirikäyttöinen)

• Tietokoneeseen liitetty jäsenkorttilukija (usb/keyboard mode)

• Jäsenkortit / kausikortit (viivakoodi, magneettiraita tai RFID)

• Web-selain (esim. käynnistettynä Kiosk-moodiin)

• Verkkoyhteys

Jäsen- / kausikortit

Harrastajat löytävät omat jäsenkorttinsa kätevästi myClub-mobiilisovelluksesta!

Voit myös tulostaa myClubin viivakoodilliset jäsenkortit itse jäsenkorttitulostimella jäsenistöllesi tai voit teettää myClub yhteensopivat jäsenkortit itse. Jos haluat tilata jäsenkorttitulostimen tai jäsenkortteja yhteisöllesi, ota yhteyttä myynti@myclub.fi

Käyttöönotto

1. Mene Asetukset > Lisäpalvelut > Aulamoodi-sivulle ja klikkaa Osta palvelu.

2. Luo aulakäyttäjä klikkaamalla Luo uusi.

3. Määritä aulakäyttäjälle nimi (esim. Urheiluhalli), käyttäjätunnus (esim. Aula) ja salasana.

4. Määritä aktiiviset tapahtumapaikat (esim. Urheiluhalli kenttä 1 ja Urheiluhalli kenttä 2 jne).

Tapahtumien luominen ja toiminta tapahtumapaikalla

Luo tapahtumat myClubiin aina etukäteen oikeaan ryhmään. Jäsenet voivat rekisteröityä aulapalvelulla oman ryhmänsä ja oman ryhmän emoryhmien päivän tapahtumiin. Jotta tapahtumassa voidaan käyttää Aulamoodi-palvelua, tulee käyttöönottokohdan mukaisesti kyseinen tapahtumapaikka olla määriteltynä aktiiviseksi.

Käynnistä Aulamoodi tapahtumapaikalla (aulassa) kirjautumalla seuran myClubiin sisään aulakäyttäjänä.

Määritä Aula-tietokone avaamaan käynnistyessään selain Kiosk-moodissa Aulamoodi-näkymään (https://[seuradomain].myclub.fi/lobby), jolloin käyttäjät voivat käyttää itsepalvelupistettä vain tapahtumailmoittautumiseen.