Käyttöönotto

Lisäpalvelun tilaus

Mene Asetukset > Lisäpalvelut > Tuotteet-sivulle ja klikkaa Osta palvelu.

Tuotteiden yhteiset asetukset

1. Mene Tuotteet > Asetukset-sivulle ja määritä tuotteiden yleiset asetukset:

• Laskun pankkitili: Määritä, mille seuran tilille tulot tuotteista tulevat oletusarvoisesti.

• Tuotteiden laskutuskategoria: Määritä laskutuskategoria tuotteille.

• Ryhmä, jolle laskut kuuluvat: Määritä ryhmä, jonka alta lasku löytyy oletusarvoisesti.

• Laskun maksuehto: Määritä oletusarvoinen maksuehto tuotteille.

• Tuotteiden ALV. %: Määritä oletusarvoinen arvolisävero %.

• Ohjeet jäsenille: Voit antaa jäsenille ohjeita siitä, mistä ja miten seurasi tuotteita voi ostaa. Ohjeet näytetään harrastajan jäsenkorttinäkymässä.

• Tuotteiden ehdot: Voit lisätä tuotteiden osto- ja peruutusehdot. Tuotteiden ehdot näytetään ostotapahtuman yhteydessä.

2. Mene Tuotteet > Hallinta > Tuoteryhmät-sivulle ja määritä tuotteille annettavat tuoteryhmät.

• Tuoteryhmät auttavat raportoinnissa ryhmittelemään tuotteiden käyttötietoa. Esimerkiksi kausilisenssit, jäsenmaksut tai sarjakortit voivat olla tuoteryhmiä.

3. Nyt olet valmis luomaan seurallesi tarvittavia tuotteita