Kirjanpitoaineiston siirto Procountoriin

Kirjanpito-lisäpalvelu integroituu saumattomasti taloushallinto-ohjelmisto Procountoriin. Kirjanpitoaineisto toimitetaan automaattisesti kuukausittain tai viikottain suorite- tai maksuperusteisesti koontina tilitoimiston ja/tai urheiluseuran Procountor-ohjelmaan. Tutustu Procountoriinn osoitteessa https://www.procountor.com

Asetukset Procountorissa

1. Kirjaudu Procountor-ohjelmistoon.

2. Varmista näkymästä  Asetukset > Kirjanpidon tiedot > ALV-oletukset, että kotimaan ALV-status (tunniste vat_1) on käytössä, ja että myClubissa käyttämänne alv% on valittu aktiivisiksi.

Asetukset myClubissa

1. Kirjaudu sisään myClubiin.

2. Mene Asetukset > Lisäpalvelut > Kirjanpito -sivulle.

3. Siirry Kirjanpito-ohjelmistot -välilehdelle ja klikkaa Liitä Procountoriin.

4. Kirjaudu Procountoriin ja valitse liitettävä yritys. Valinnan jälkeen siirryt takaisin myClubiin ja Procountor on liitetty myClubiin.

5. Tarkasta Kirjanpito-ohjelmistot -välilehdeltä, että liitetty yritys on oikea.

Jotta aineiston siirto onnistuu myClubista Procountoriin

1. Varmista, että kaikki laskutuskategorioissa käytetyt kirjanpitotilit löytyvät myös Procountorissa tilikartasta (Asetukset > Laskutus > Laskutuskategoriat).

2. Varmista, että kaikki pankkitileissä käytetyt kirjanpitotilit löytyvät myös Procountorissa tilikartasta (Asetukset > Laskutus > Pankkitilit).

3. Varmista, että Ryhmissä käytetyt kustannuspaikkanimikkeet vastaavat kirjanpidossa käyttämiänne. (Asetukset > Ryhmät).

4. (Voit asettaa kirjanpitotilit ja kustannuspaikat myös Asetukset > Lisäpalvelut > Kirjanpito > Kirjanpitotilit -sivulla.)

Kirjanpitoaineisto Procountorissa

Kirjanpitoaineisto viedään myClubista aina Kirjanpito-lisäpalvelun asetuksien mukaisesti kuukausittain tai viikottain koontina Procountoriin. Tuodut aineistot löydät Procountorista näkymästä Kirjanpito > Muistiotositteiden haku. Aineiston siirryttyä Procountoriin vastaa kirjanpitäjä tämän jälkeen normaalin prosessin mukaisesti aineiston hyväksynnästä ja jatkokäsittelystä.

Automaattista siirtoa ei voida suorittaa, jos myClubissa käytettyjä kirjanpitotilejä ei löydy Procountorin tilikartasta. Voit siirtää aineistot käsin myClubista avaamalla aineiston ja valitsemalla Siirrä aineisto kirjanpito-ohjelmaan.