Netvisor

Kirjanpito-lisäpalvelu integroituu saumattomasti taloushallinto-ohjelmisto Netvisoriin. Kirjanpitoaineisto toimitetaan automaattisesti kuukausittain tai viikottain suorite- tai maksuperusteisesti koontina tilitoimiston ja/tai urheiluseuran Netvisor-ohjelmaan. Tutustu Netvisor-ohjelmistoon osoitteessa https://netvisor.fi

Alla olevilla ohjeilla pääkäyttäjä voi kytkeä myClubin helposti Netvisoriin.

Rajapintaresurssien oikeuksien asettaminen myClub-integraatiolle Netvisorissa

1. Valitse yrityksen nimen alta pudotusvalikosta Rajapintaresurssien oikeudet.

2. Valitse vasemman laidan valikosta Räätälöidyt integraatiot ja syötä hakukenttään myClubin tunnus 6BFC899FA14DE987F5CEBFF7D5528A98 ja klikkaa Hae.

3. Sivulle aukeaa myClubin sovelluksen oikeudet, salli kaikki tai vähintään accounting.nv

Tositelajin luonti Netvisoriin

1. Valitse Taloushallinto > Kirjanpidon asetukset > Tositelajit.

2. Valitse Lisää tositelaji, aseta tunnukseksi MC ja nimeksi myClub.

3. Kirjanpitotositteet tuodaan tämän tunnuksen alle.

Tunnusten syöttäminen myClubiin

1. Valitse Netvisorissa yrityksen nimen alta pudotusvalikosta Ohjelmistorajapinta ja tunnisteet.

2. Kopioi haluamasi rajapintakäyttäjän tunniste ja avain tai vaihtoehtoisesti luo uusi rajanpintakäyttäjä ja kopioi tiedot tältä.

3. Syötä edellisen kohdan tiedot myClubissa kirjanpitopalvelun asetuksiin:

• Mene Asetukset > Lisäpalvelut-sivulle > Kirjanpito-sivulle.

• Klikkaa Muokkaa ja syötä tiedot.

• Varmista myös, että seuran y-tunnus on asetettu (Asetukset > Yleiset) ja vastaa Netvisoriin asetettua y-tunnusta.

Varmista, että kirjanpitotilit myClubissa vastaavat Netvisorin kirjanpitotilejä

Aseta myClubissa haluamasi kirjanpitotilit pankkitileille ja laskutuskategorioille:

1. Mene Asetukset > Lisäpalvelut > Kirjanpito -sivulle.

2. Valitse Kirjanpitotilit-välilehti.

3. Tarkista, että kaikki samat tilit löytyvät Netvisorista kohdasta Taloushallinto > Kirjanpidon asetukset > Tililuettelo.

Tarkista laskentakohteet

Oletusarvoisesti myClub tuo ryhmän nimen laskentakohteena Netvisoriin. Jos haluat käyttää muuta tunnistetta, kirjaa myClubiin ryhmälle haluamasi kustannuspaikka. Mene Asetukset > Lisäpalvelut > Kirjanpito-sivulle ja päivitä laskentakohteet välilehdellä Kirjanpitotilit.