Kirjanpito-lisäpalvelu

Eurot järjestykseen ja talousvelhoille mielenrauhaa Kirjanpito-lisäpalvelulla. Kirjanpidon ei tarvitse olla pakollinen paha!

Esittely

Kirjanpito on urheiluseuroille toki pakollista, mutta sen ei tarvitse olla paha asia tai liian työläs kokonaisuus. myClubin Kirjanpito-lisäpalvelu auttaa talousvastaavien kirjanpitourakkaa ja vähentää harmaiden hiusten ilmaantumista lähes tutkitusti! Urheiluseuran talous pysyy ryhdikkäänä ja seurajohdolla on aina selkeä ja ajanmukainen kuva taloustilanteesta. Näin pelikuvioiden suunnittelu tuleville kausille mahdollistuu, kun tärkeät eurot pysyvät järjestyksessä!

Maksetut maksut ja avoimet laskut on helppo muodostaa ja toimittaa koontina kirjanpitotoimistolle, mikä on seuroille edullisin vaihtoehto. Raportit ovat satavarmasti luotettavia ja täsmällisiä - kukaan ei voi julkaisun jälkeen takautuvasti muuttaa laskuja. Tiedot maksuista siirtyvät siististi kirjanpidon tilikartan mukaisesti suoraan kirjanpitoon.

Onko Kirjanpidosta hyötyä, jos seuralla on useampi jaosto? Ehdottomasti

• saatte kirjanpitoaineiston seura-, joukkue- tai ryhmäkohtaisesti. Muita ylivoimaisia hyötyjä ja ominaisuuksia seuralle ovat:

• Reaaliaikainen koontiraportti

• Tieto avoimien laskujen summista

• Hyvityslaskujen teko onnistuu

• Luottotappiomerkinnät käytettävissä

• Kirjanpito- ja tilitoimistokulujen pienentäminen

• Saatavien hallinta -lisäapalvelun käyttö mahdollista

• Mahdollisuus integroida Procountoriin ja Netvisoriin

"Sähläys vähenee, kun käsin tekemisen määrä vähenee." -Pohjois-Espoon Ponsi

"Kirjanpito-lisäpalveluun tehty pieni investointi maksaa itsensä takaisin säästyneen ajan ja rahan myötä." Klaukkalan NMKY

Lue koko asiakastarina!

Seuran pääkäyttäjä voi aktivoida Kirjanpidon suoraan myClubista (Asetukset > Lisäpalvelut).

Vinkki

Kun seuralla on käytössä Kirjanpito, kannattaa ehdottomasti tutustua ja ottaa myös Saatavien hallinta -lisäpalvelu käyttöön! Visman huippupalvelun avulla seuran ei tarvitse huolehtia maksuseurannasta, maksumuistutuksista tai perinnästä, sillä Visma hoitaa nämä seuran puolesta.

Lisäksi Saatavien hallinta on seuralle maksuton lisäpalvelu!

Käyttöönotto

1. Mene Asetukset > Lisäpalvelu -sivulle ja klikkaa Osta palvelu. Palvelu on nyt käytössä ja voit määritellä seurakohtaiset asetukset.

2. Perusasetukset-välilehdellä:

• Aseta Oletus debet-tili (oletuksena 1700)

• Aseta Oletus kredit-tili (oletuksena 3000)

• Aseta Luottotappiotili (Oletuksena 8700)

• Aseta Aineiston luontiväli (joko kuukausittain tai viikoittain)

• Aseta Aineiston luontipäivä (päivä, jolloin edellisen kauden aineisto luodaan. Huomioi pankkiviive*)

• Aseta Kirjanpitotyyppi (joko suorite- tai maksuperusteinen)

3. Kirjanpitotilit-välilehdellä määritä kirjanpidossa käyttämänne kirjanpitotilit sekä kustannuspaikat.

* Eri pankkien välisissä rahansiirroissa on yhden yön pankkiviive. Lisäksi raha liikkuu eri pankkien välillä ainoastaan pankkipäivinä (=arkipäivisin). Jos maksu tehdään esimerkiksi lauantaina, niin se käsitellään vasta maanantaina.

Muodostettu aineistokoonti on nähtävissä myyntilaskujen osalta myClubissa Laskutus > Kirjanpito -sivulla.

Kirjanpitoaineiston vienti kirjanpito-ohjelmaan

Kirjanpitoaineistoon muodostuu koonti kustannuspaikoittain, ryhmittäin ja veroluokittain kuun tai viikon aikana julkaistuista laskuista / saapuneista maksuista.

Toimihenkilö voi viedä kirjapitoaineiston Excel-tiedostoon ja ladata sen seuran käyttämään kirjanpito-ohjelmaan:

1. Mene Laskutus > Kirjanpitoaineisto -sivulle.

2. Valitse haluamasi aineisto ja klikkaa Vie tiedostoon.

Vinkki

Mikäli seuralla on käytössä Netvisor- tai Procountor-ohjelma, niin kirjanpitoaineiston siirron voi asettaa myös automaattiseksi! Katso ohjeistukset:

Rantalainen Oy - Taloushallinnon kumppani lähellä sinua

Rantalainen on täyden palvelun tilitoimisto, jonka erityisosaamiseen kuuluvat urheiluseurat, lajiliitot sekä muut yhdistykset.

Rantalaiselta saat talous- ja palkkahallinnon palvelut sekä muut asiantuntijapalvelut yhdeltä toimijalta yli 850 taloushallinnon ammattilaisen voimin. Seuratoiminnan tavoitteenamme on olla paras paikallinen kumppani urheiluseuroille ja varmistaa yhteistyössä menestyminen muuttuvassa toimintaympäristössä.

Olemme koonneet urheiluseuroille talousoppaan, jonka voit ladata veloituksetta osoitteesta: https://www.rantalainen.fi/oppaat/urheiluseurojen-talousopas/

Räätälöimme asiakkaalle aina sopivan ratkaisun:

• Taloushallinto sähköisesti

• Palkkahallinnon ulkoistaminen

• HR

• Veroasiantuntija

• Talouspäällikkö

Olemme kehittäneet yhteistyössä myClubin kanssa rajapinnan Netvisor-järjestelmään, jotta urheiluseurat voivat seurata taloutta kokonaisuutena entistä paremmin. Ratkaisu tukee myös yhden tilin mallia, josta kerromme seurallenne mielellämme lisää.

Rajapinnan käyttöönotto on helppoa ja alkuun pääset täyttämällä nettisivun alaosassa olevan yhteydenottolomakkeen.

https://www.rantalainen.fi/

myClub suosittelee vahvasti Rantalainen Oy:n taloushallinnon palveluita kaikille urheiluseuroille.