Aulamoodi -lisäpalvelu

Harjoituspaikan hovimestari on Aulamoodi

Treenipaikan ovi auki, jäsenkortti esiin ja viivakoodilukijaan. Läsnäolo kuitattu ja pukuhuoneen kautta harjoituksiin. Aulamoodi-lisäpalvelu on ykkösratkaisu seuroille ja kuntokeskuksille, jotka haluavat hoitaa harjoituspaikkojensa kulunvalvonnan itsepalveluna. Idea on yksinkertainen: seura asettaa viivakoodinlukijan ja tietokoneen tapahtumapaikan aulaan, ja jäsenet kuittaavat itsensä paikalle. Jäsenkortin voi näyttää joko muovikortilla tai mobiililla. Kortin lisäksi läsnäolon voi kuitata myös jäsennumerolla.

• Itsepalvelupiste kulunvalvontaan
  • Useamman tapahtuman ja paikan samanaikainen kulunvalvonta
  • Jäsen voi ilmoittautua vain tapahtumaan, johon hänellä on oikeus (ks. Kortit-lisäpalvelu)
  • Tapahtuma- ja aktiivisuusraportit toiminnan suunnitteluun

Hovimestari Aulamoodi ei pidä kahvitaukoja

“Tamperelaisessa Kumgang Taekwondossa Aulamoodi-palvelu on auttanut sekä seuraa että jäseniä läsnäolojen seurannassa” - Lue asiakastarina!

Tarvittava kokoonpano

• Aulatilaan asennettu tietokone (kosketusnäytöllinen tai hiirikäyttöinen)
  • Tietokoneeseen liitetty jäsenkorttilukija (usb/keyboard mode)
  • Jäsenkortit / kausikortit (viivakoodi, magneettiraita tai RFID)
  • Web-selain (esim. käynnistettynä Kiosk-moodiin)
  • Verkkoyhteys

Jäsen- / kausikortit

Voit tulostaa myClubin viivakoodilliset jäsenkortit itse jäsenkorttitulostimella jäsenistöllesi tai voit teettää myClub yhteensopivat jäsenkortit itse. Jos haluat tilata jäsenkorttitulostimen tai jäsenkortteja yhteisöllesi, ota yhteyttä myynti@myclub.fi

Käyttöönotto-ohjeet

1. Lisää aulakäyttäjät ja valitse aktiiviset tapahtumapaikat

Esimerkki

• aulakäyttäjä: ”urheiluhalli”
  • aktiiviset tapahtumapaikat: ”urheiluhalli, kenttä 1”, ”urheiluhalli, kenttä 2”, ”urheiluhalli, kenttä 3”

2. Luo tapahtumat etukäteen myClubiin, jotta ihmiset voivat rekisteröityä tapahtumiin

Jäsenet voivat rekisteröityä aulapalvelulla oman ryhmänsä ja oman ryhmän "emo"-ryhmien päivän tapahtumiin. Tapahtumat tulee olla aina etukäteen luotuina henkilökunnan tai toimihenkilöiden toimesta.

3. Käynnistä aulapalvelu kirjautumalla sisään aulakäyttäjänä

Määritä "aula"-tietokone avaamaan käynnistyessään selain Kiosk-moodissa, näin käyttäjät voivat käyttää itsepalvelupistettä vain tapahtumailmoittautumiseen.

Aulamoodi näkymä löytyy osoiteesta: https://[seuradomain].myclub.fi/lobby

Video-ohje aulamoodin käyttöönotosta