myClub-käyttöönotosta jäsenistölle tiedottaminen

Kun otatte myClub-palvelun käyttöön on hyvä  jäsenistöä tiedottaa tästä etukäteen epätietoisuuden ja  turhien kysymysten välttämiseksi.

Voitte esimerkiksi lisätä verkkosivuille jäsentiedotteen käytöönottoprojektista.

Tiedotusmalli 1 myClub-käyttöönotosta

[Urheiluseura] hallinnoi myClub-jäsenpalvelulla yhteisönsä ja kaikkien joukkueiden pelaajien ja toimihenkilöiden jäsenrekisteriä, laskutusta, tapahtumailmoittautumisia, läsnäoloseurantaa ja jäsentiedotteita.
myClub korvaa seurassa nimenhuuto.com, osallistujat.com ja vastaavat ilmoittautumisportaalit.
myClub on korvaamaton apu seurajohdolle sekä joukkueiden toimihenkilöille, joiden työtä myClub helpottaa paljon.
Uudet jäsenet (pelaajat ja toimihenkilöt) saavat käyttöoikeuden myClubiin joukkueen myClubista vastaavan henkilön toimesta. Jäsenet voivat ylläpitää itse helposti omia yhteystietoja, saavat laskut, jäsentiedotteet automaattisesti omille jäsensivulleen. Omilta jäsensivulta voi myös ilmoittautua helposti joukkueen ja seuran tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttaan.
myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja.

Palvelu löytyy osoitteesta [seuran-domain].myclub.fi

Palvelu otetaan käyttöön seurassa vuoden 2016 aikana.

Tiedotusmalli 2 myClub-käyttöönotosta

[Urheiluseura] on ottanut käyttöönsä myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen sähköisen jäsenohjauspalvelun, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, järjestömaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.
Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi, saat laskut, jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti seuran avoimiin tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttasi.
myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja.
Ohjeita myClubin käyttöön löydät täältä: https://myclub.helpscoutdocs.com
Mikäli sinulla on kysyttävää myClubista voit ottaa yhteyttä myClub-vastaavaan: [yhteyshenkilö], [yhteyshenkilön sähköpostiosoite]

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä