Tapahtumapaikat

Tapahtumapaikkoja hyödynnetään tapahtumailmoittautumissa ja läsnäolotilastoinnissa. Pääkäyttäjä voi hallinnoida kaikkia niitä tapahtumapaikkoja, joita järjestelmässä käytetään ja lisäksi toimihenkilöt voivat tapahtumaluonnin yhteydessä lisätä uusia tapahtumapaikkoja tarvittaessa.

Tapahtumiin ilmoittautuessa jäsenet näkevät missä tapahtuma pidetään sekä voivat myös klikata lisätietoa paikasta tai ajo-ohjeet paikkaan, kun tapahtumalle on lisätty paikan web-osoite ja/tai karttalinkki.


Tapahtumapaikan lisääminen

1
Mene " Asetukset->Tapahtumat" -sivulle (kohta Tapahtumapaikat)
2
Klikkaa "Uusi tapahtumapaikka"-linkkiä lisää tapahtumapaikan nimi, osoitetiedot ja klikkaa " Tallenna"-painiketta

Tapahtumapaikan lisääminen

myClub luo automaattisesti google-karttalinkin tapahtumapaikalle, jos osoitetiedot on tapahtumapaikalle määriteltyinä ja " Kartta oletuslinkki" on valittuna. 


Tapahtumapaikan yhdistäminen

Jos toimihenkilöt ovat tehneet epähuomiossa samasta paikasta useamman tapahtumapaikan, voi pääkäyttäjä yhdistää tapahtumapaikat samaksi tapahtumapaikaksi seuravasti.

1
Mene " Asetukset->Tapahtumat" -sivulle (kohta  Tapahtumapaikat)
2
Valitse " ruksilla" tuplatapahtumapaikat ja Klikkaa  "Yhdistä valitut"-linkkiä. Valitse tapahtuma paikka johon valitut tapahtumapaikat yhdistetään ja klikkaa " Yhdistä"-painiketta

Tapahtumapaikkojen yhdistäminen


Tapahtumapaikan poistaminen

Pääkäyttäjä voi poistaa turhia tapahtumapaikkoja seuraavasti.

1
Mene " Asetukset->Tapahtumat" -sivulle (kohta  Tapahtumapaikat)
2
Valitse " ruksilla" tuplatapahtumapaikat ja Klikkaa  "Poista valitut"-linkkiä. Valitse tapahtuma paikka johon valitut tapahtumapaikat yhdistetään ja klikkaa " Poista"-painiketta

Tapahtumapaikan poistaminen

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä