Kontaktit

Kontaktit-ominaisuuden avulla harrastaja voi kätevästi ottaa yhteyttä tarpeen tullen ryhmän valmentajaan, ohjaajaan, harrastajaan tai harrastajan huoltajaan.
Harrastaja voin määritellä yhteystiedot, jotka haluaa näyttää joukkueensa tai ryhmänsä jäsenille. Joukkueen tai ryhmän jäsenet ja henkilöiden itse määrittelemät yhteystiedot näytetään harrastajan  Kontaktit -sivulla.
Seuran myClub-pääkäyttäjä voi määritellä ryhmäkohtaisesti onko Kontaktit -ominaisuus käytössä valituilla ryhmillä.

Pääkäyttäjä

Mistä yhteystiedot-ominaisuuden saa päälle tai pois päältä?

1. Mene 'Asetukset > Ryhmät' -sivulle
  2. Valitse haluttu ryhmä ryhmävalikosta ja klikkaa 'Muokkaa'-linkkiä
  3. Aseta 'Ryhmän jäsenet näkevät muiden ryhmän jäsenten yhteystiedot'-valinta päälle tai pois päältä tarpeen mukaisesti
  4. Paina 'Tallenna'-nappia
Huomaa! Kontaktit -välilehtiasetus on oletusarvoisesti kaikissa ryhmissä päällä.

Harrastaja

Miten voin määritellä mitä yhteystietoja näytän ryhmäni jäsenille?

Käyttäjien henkilötietojen näkyvyys ryhmän jäsenille tai julkisesti internetissä on oletusarvoisesti kielletty.  Seuran jäsenen tai jäsenen huoltajan tulee itse antaa suostumus valittujen tietojen näyttämiselle. Jäsen tai jäsenen huoltaja voi milloin tahansa poistaa suostumuksen.

1. Kirjaudu sisään seurasi jäsenpalveluun
  2. Mene sivulle ’Omat tiedot > Tietosuoja
  3. Klikkaa ’Muokkaa’-linkkiä kohdassa ’Suostumus henkilötietojen näyttämiseen
  4. Määritä asetukset ja klikkaa ’Tallenna’-painiketta
Esimerkki tietosuoja-asetuksille:
Alla olevilla asetuksilla pelaajakortit voidaan näyttää seuran web-sivuilla, osallistujat näkyvät tapahtumailmoittautumisissa ja saman ryhmän jäsenet näkevät saman ryhmän harrastajien yhteystiedot
  • Kuva – Julkinen
  • Etunimi – Julkinen
  • Sukunimi – Julkinen
  • Pelinumero – Julkinen
  • Jäsentaso – Julkinen
  • Sähköpostiosoite – Sisäinen
  • Puhelinnumero – Sisäinen
  • 1. Huoltajan nimi – Sisäinen
  • 1. Huoltajan sähköpostiosoite – Sisäinen
  • 1. Huoltajan puhelinnumero – Sisäinen
  • 2. Huoltajan nimi – Sisäinen
  • 2. Huoltajan sähköpostiosoite – Sisäinen
  • 2. Huoltajan puhelinnumero – Sisäinen

Huomaa!  Kontaktit-ominaisuus on joukkueilla ja ryhmillä käytössä vain, jos seura on asettanut Kontaktit - ominaisuuden päälle.