Usein Kysyttyä

1. Miten myClubissa saa näkyviin Osallistujat -kohdassa Ei vastausta - tilassa olevat pelaajat? 

Lisää oletusosallistuja lista tapahtumaan. Tällöin nähdään kuka on tulossa, kuka ei ja kuka ei ole vastannut mitään. Katso video-ohje toistuvan tapahtuman luomisesta, niin näet tässä miten oletusosallistujat listätään.


2. Minulla ei näy yhtään ryhmämme tapahtumaa eikä tiedotetta myClub Flow -sivulla.

Sinulla ei ole jäsenyyttä kyseiseen ryhmään. myClub Flow -sivulla näytetään jäsenelle sisäiset tapahtumat ja tiedotteet personoidusti sen mukaan mihin ryhmiin henkilö kuuluu.


3. En saa poistettua luomaani lisäkenttää. Loin useamman lisäkentän ja osassa oli vain poista toiminto. Miten poisto onnistuu?

Kun lisäkenttiä on otettu käyttöön, lukitsee järjestelmä ne jos yhdelläkin henkilöllä on määritelty jotain kyseiseen lisäkenttään. Näin ei esimerkiksi vahingossa satojen henkilöiden tiedot katoa. Jos haluatte poistaa tehtyjä lisäkenttiä, tulee kaikkien jäsenien tiedot tyhjentää tämän kentän osalta. Kun kaikki kentät ovat tyhjiä, aktivoituu ”poista”-toiminto asetuksista.  


4. Mistä erotan mikä on ns. vanha lasku ja mikä on uusi lasku jonka maksuvalvonta on Vismalla?

Lisää 'Toimeksiantonumero'-sarake Laskut > Hallinta -näkymän tauluun ja näet mitkä laskut ovat maksuvalvonnassa. Eli sarakkeessa oleva toimeksiantonumero, kertoo että lasku on saatavien hallintapalvelun toimeksiantona ja jos numeroa ei ole, niin tällöin kyse on vanhoista laskuista. 


5. Jos minulla on ryhmän ”Leirit ja muut tapahtumat” alla “Kesäleiri”- tapahtuma, niin en pysty lisäämään tapahtumaan jäseniä muista seuramme ryhmistä.

Voit lisätä henkilöitä myös muista ryhmistä esimerkiksi seuraavasti:

Tapa A)

 1. Avaa kyseinen tapahtuma
 2. Klikkaa "Lisää jäseniä tapahtumaan"
 3. Klikkaa "Lisää hakuehto"  > "Ei ryhmän jäsen"
 4. Valitse halutut henkilöt ja paina "Tallenna"

Tapa B)

 1. Avaa kyseinen tapahtuma
 2. Kirjoita henkilön nimi tekstisyötekenttään ja valitse listasta.

6. Olen luonut tapahtuman “Ilmoittautuminen jäsenrekisteriin 2012″, jotta uudet harjoittelijat voivat ilmoittautua seuran jäseniksi. Tämä kyseinen julkinen tapahtuma toimii vain sen päivän jolloin sen loin (eilen) ja tänään se ei enää näykkään julkisena tapahtumana eikä siten uudet harjoittelijat pääse ilmoittautumaan. Mikähän on pielessä?

myClubissa tapahtuma on sidottu aikaan ja paikkaan. Eli jos olet laittanut tapahtuman aloitusajaksi tämän päivän, niin viikkolistassa tapahtumaa ei enää näy huomenna (eikä tapahtumaan voi ilmoittautua, kun tapahtuma on jo alkanut). Voit korjata ongelmasi lisäämällä tapahtumaasi aloitusajaksi esim. 1.1.2012, lopetusajaksi 31.12.2012 ja määrittämällä "ilmoittautumisen loppumisajankohta" -kenttään esim. 31.12.2012. Nyt tapahtuma on voimassa koko vuoden ja tapahtuma näkyy tapahtumat-listalla.

Voit myös liitää tapahtuman rekisteröitymislinkin kotisivuillenne seuraavasti: Avaa kyseinen jäseneksihaku-tapahtuma ja kopioi sivun oikeasta laidasta "HTML-linkit"-kohdasta tapahtuman rekisteröitymislinkki ja laita tämä staattiseksi web-linkiksi seuranne web-sivuille. 

Alla esimerkki HTML-koodi

<a href="https://demo-seura.myclub.fi/groups/785/events/13220/register” target="_blank">ILMOITTAUTUMINEN SEURAN JÄSENREKISTERIIN 2012</a>


Sama css-tyyliteltynä 

<a href="https://demo-seura.myclub.fi/groups/785/events/13220/register” target="_blank" style="color:white; border: 1px solid #54544E;background:#0991A5;padding: 5px;font-size: 20px;margin: 5px;">ILMOITTAUTUMINEN SEURAN JÄSENREKISTERIIN 2012</a>


7. Kesän futiskoulujen mainokset ovat jo nettisivulla, voisiko sinne upottaa myös ilmoittautumislinkkiä tms että saisin henkilöiden tiedot suoraan myClubiin ja voisin saada sieltä suoraan tiedot laskutukseen?

Ilmoittautumislinkin sisällyttämisen seuran omille web-sivuille voi tehdä esimerkiksi seuraavasti 

 1. Valitse "Tapahtumat"-sivu ja aktivoi ryhmä, jota ilmoittautuminen koskee (esim. Leirit ja muut tapahtumat)
 2. Klikkaa "Uusi tapahtuma"-linkkiä
 3. määritä tapahtuman tiedot
  1. Tapahtuman nimi, paikka, ajankohta, kuvaus
  2. Klikkaa tapahtumarekisteröinti avoimeksi (julkinen /sisäinen)
  3. Määritä kuinka monta henkilöä mahtuu mukaan
  4. Määritä milloin ilmoittautuminen sulkeutuu (esim. viikkoa ennen leirin alkua)
  5. Klikaa "Jatka"-nappia
 4. Klikkaa juuri luodun tapahtuman sivulla kohdasta HTML-linkit->"Ilmoittaudu nyt"-linkkiä ja kopioi leikepöydälle esiin tuleva html-linkki.

Liitä kopioitu rekisteröintilinkki verkkosivuillesi HTML-linkiksi. 

Alla esimerkki HTML-koodi

<a href="https://demo-seura.myclub.fi/groups/785/events/13220/register” target="_blank">FUTISKOULU KESÄ 2012</a>


Sama css-tyyliteltynä 

<a href="https://demo-seura.myclub.fi/groups/785/events/13220/register” target="_blank" style="color:white; border: 1px solid #54544E;background:#0991A5;padding: 5px;font-size: 20px;margin: 5px;">FUTISKOULU KESÄ 2012</a>

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä