Verkkomaksut-lisäpalvelu

Verkot tötterölle Verkkomaksuilla!

Varmista, että seurasi saa sille kuuluvat rahat heti, ja että vain maksavat jäsenet pääsevät vapaille kurssipaikoille. Maksukierto nopeutuu eli seuranne saa rahat varmemmin ja nopeammin. Jäsenille ja verkkokaupan asiakkaille Verkkomaksut on todella vaivaton tapa maksaa lasku välittömästi suoraan verkkopankissa tai luottokortilla. Kaikki siis voittavat!

• Ei turhia ilmoittautumisia tai tilauksia
  • Kerää tapahtuma- ja verkkokauppamaksut välittömästi
  • Verkkomaksupalveluna luotettava Paytrail
  • Joustavat ja monipuoliset maksutavat
  • Tieto maksusuorituksesta päivittyy suoraan seuran myClubiin

Pieni investointi Verkkomaksut-palveluun kannattaa

“myClub on kantava voima, ja Verkkomaksut tukevat seuran toimintaa hyvin ja monipuolisesti” - Uimaseura Aquila

Verkkomaksuoperaattori

Verkkomaksut-lisäpalvelun käyttöönotto edellyttää sopimusta Paytrailin kanssa, jolta saatavat tunnukset asetetaan myClubiin. Paytrail tarjoaa markkinoiden kattavimman verkkomaksupalvelun. myClub-laskutus integroituu saumattomasti verkkomaksuoperaattori Paytrailin järjestelmään. Voit tehdä Paytrail-tilauksen suoraan myClubista.

Verkkomaksujen kustannukset seuralle

• Verkkomaksut-lisäpalvelun aloitusmaksu myClubissa on 49€ (sis. 0% alv.). Tämän lisäksi jokaisesta myClubin kautta maksetusta verkkomaksusta veloitetaan 0.50 € (sis. 0% alv.)
  • Paytrail Oy veloittaa tarjoamastaan operaattoripalvelustaan erikseen oman hinnastonsa mukaisesti.

Verkkomaksujen käyttöönottaminen on helppoa!

• Aktivoi Verkkomaksu-lisäpalvelu myClubiin "Asetukset > Lisäpalvelut" -sivulta klikkaamalla "Osta nyt"-painiketta
  • Mikäli sinulla ei ole vielä sopimusta Paytrailin kanssa, voit tehdä Paytrail palvelutilauksen suoraan myClubista. Paytrail ottaa yhteyttä sinuun ja saat tarvittavat tunnukset, kun sopimus astuu voimaan.
  • Mikäli sinulla on jo Paytrail sopimus, voit syöttää Paytrail tunnuksesi suoraan myClubiin ja verkkomaksut ovat heti käytettävissä
Kuva 1. Kun sinulla on kauppiastunnus ja -varmenne tiedossa, klikkaa "Aseta tunnukset"-painiketta
Kuva 2. Syötä lomakkeen kenttiin Kauppiastunnus (Merchant) ja Kauppiasvarmenne (Merchant secret) ja klikkaa OK-painiketta
myClub- ja Paytrail-järjestelmä toimivat yhdessä kun tallennatte Paytrailta saamanne kauppiastunnuksen (merchant) ja -varmenteen (Merchant secret) myClubin verkkomaksut-lisäpalvelun asetuksiin.
Asetusten tallennuksen jälkeen jäsenet näkevät 'Maksa'-linkin 'Omat laskut'-sivun avoimilla laskuilla. Verkkomaksulinkki tulee näkyviin myös PDF-muotoisiin laskuihin ja sähköpostitse lähetettyihin laskuihin.
Maksaminen Paytrail-järjestelmän kautta on mahdollista jos laskun summa on vähintään 5 €.