Kuinka poistan myClub ID:n

Kun haluat poistaa myClub ID:n toimi seuraavasti.

1. Kirjaudu sisään poistettavalle myClub ID:hen - https://id.myclub.fi
  2. Avaa oikealla ylhäällä oleva alasvetovalikko ja klikkaa 'Poista myClub ID'
  3. Vahvista poisto, jos olet varma että haluat poistaa kyseisen myClub ID:n

Huomaathan että myClub ID:n poisto ei poista jäsentilejäsi seurojen järjestelmistä. Vain myClub ID poistuu ja myClub ID:n hallintaoikeus seurojen jäsentileihin. Mikäli haluat poistaa jäsentilisi seuran järjestelmästä, ota yhteyttä seurasi jäsenrekisterivastaavaan (yhteystiedot löydät seurasi tietosuojaselosteesta).