Kuinka poistan jäsentililtäni myClub ID -käyttöoikeuden

Kun et halua enää hallinnoida myClub ID:lläsi seuran jäsentiliä, voit poistaa jäsentilin omalta myClub ID:ltä seuraavasti:

1. Varmista että olet seuran myClub palvelussa
  2. Vaihda nimi pudotusvalikosta irrotettavalle jäsentilille
  3. Mene 'Omat tiedot > Käyttäjät'-sivulle
  4. Klikkaa oman nimesi vieressä olevaa 'roskis'-kuvaketta poistaaksesi jäsentililiitynnän myClub ID:stä
  5. Jäsentili on tämän jälkeen poistettu omasta myClub ID:stäsi.

Huomaa että voit poistaa vain oman myClub ID:n jäsentililiitynnän ja alle 13-vuotiaat käyttäjät. Et voi poistaa siis esimerkiksi puolisosi tai yli 13 vuotiaan lapsen tiliä. Tässä tapauksessa voit pyytää että kyseinen henkilö poistaa itse oman myClub ID:n jäsentilistä ylläolevilla ohjeilla tai pyytää että seuran pääkäyttäjä poistaa myClub ID -käyttäjän jäsentililtäsi.