Vieraileva pelaaja joukkueen tapahtumassa

Joskus joukkueen peli- tai harjoitusryhmiin on tarve lainata vierailevia pelaajia satunnaisiin tapahtumiin. Esimerkiksi joukkue Pojat-06 lainaa välillä Pojat-07-joukkueesta pelaajan omiin peleihin. Lainattu pelaaja osallistuu siis satunnaisesti lainaavan joukkueen tapahtumiin ja hänen tulisi saada tietoonsa tapahtumaan liittyviä tietoja kuten ottelu/turnauspaikka, ohjeistus, kokoonpano ja kellonajat.

A) Vierailevan pelaajan lainaaminen oman seuran toisesta joukkueesta

Toiminnon suorittamisen edellytys on että toimihenkilöllä on tapahuman ryhmässä joko valmentajan tai tilinhoitajan rooli, tai henkilö on pääkäyttäjä. Toimenpiteestä tallentuu kirjaus järjestelmälokiin.

  1. Mene 'Tapahtumat > Hallinta'-sivulle ja avaa haluttu tapahtuma
  2. Mene kohtaan 'Lisää jäsen tapahtumaan'
  3. Kirjoita halutun jäsenen nimi tai jäsennumero ja paina 'Enter' 

Kun lainattava pelaaja on lisätty joukkueeseen, näkee hän mm. joukkueen tapahtumat ja voi ilmoittautua niihin niin kauan kuin pelaajalla on jäsenyys kyseiseen joukkueeseen. 

Kun joukkueen jäsenyys ei ole enää ajankohtainen lainapelaajalle, voi pelaaja joko itse helposti poistua joukkueesta ( Ryhmästä poistuminen) tai toimihenkilö voi poistaa hänet joukkueesta (Henkilön poistaminen ryhmästä tai joukkueesta)

Jos pelaajalla on useiden joukkueiden tapahtumia jäsensivuillaan, voi pelaaja suodattaa helposti näkyviin vain ne joukkueen tai joukkueiden tapahtumat, joita häntä kiinnostaa. Lue artikkeli  Tapahtumakalenterin suodatus

Kun seura suorittaa tapahtumailmoittautumiset ja/tai läsnäoloseurannan myClubilla, jää lainapelaajalle myös aktiivisuustilastoihin tiedot missä peleissä ja milloin hän on ollut mukana.

B) Vieraileva pelaaja tapahtumassa

myClubissa tulee luoda aina myClub-jäsentili, jotta käyttäjälle on mahdollista lähettää viestejä, laskuja, hänen osallistumistaan toiminnassa voidaan tilastoida, henkilö voi ilmoittautua tapahtumiin ja hallinnoida ylipäätään jäsentietojaan henkilötietolain määrittämien oikeuksien mukaisesti. Näin ollen jos haluat käsitellä seuran ulkopuolisia henkilöitä vierailijoina, tullee vierailijalle luoda jäsentili.

  1. Mene 'Tapahtumat > Hallinta'-sivulle ja avaa haluttu tapahtuma
  2. Klikkaa 'Uusi jäsen'-linkkiä
  3. Täytä vierailijasta jäsenkorttiin tarvittavat tiedot, valitse jäsentaso 'Vierailija' ja tallenna jäsenkortti

Nyt luotu vierailijajäsen on lisätty tapahtumaan ja joukkueeseen. 

Kun joukkueen jäsenyys ei ole vierailijalle enää ajankohtainen, poistetaan henkilön jäsenyys joukkueesta ja tarvittaessa pääkäyttäjä voi poistaa kyseisen henkilön koko järjestelmästä.

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä