Kuinka liitän kurssi-ilmoittautumistapahtumat seuran web-sivustolle?

Voit liittää esimerkiksi uimakurssi-ilmoittautumiset omalle seuran verkkosivustolle käyttämällä 'Julkaisut'-ominaisuutta (Tutustu artikkeliin Tapahtumien liittäminen web-sivustoon).  Voit koostaa verkkosivuille sopivia ilmoittautumiskokonaisuuksia useilla eri tapahtumajulkaisut-partiaalilla, jotta ilmoittautujan on helppo navigoida häntä kiinnostavaan toimintaan seuran verkkosivuilla nopeasti. 

A) Ilmoittautumisten koostaminen tapahtumakategorian mukaisesti (Julkaisut)

Kun haluat että kaikki tapahtumat on luotu samaan ryhmään, voit asettaa tapahtumille omat tapahtumakategoriat. Esimerkiksi, jos sinulla on 'Uimakurssit'-ryhmä voit luoda tapahtumat tähän ryhmään ja asettaa yksittäisille tapahtumille oma kategoria kuten 'Vesipeuhu', 'Alkeisuimakoulu', 'Alkeisjatkouimakoulu', 'Jatkouimakoulu', 'Vesiralli' .  Nyt voit suodattaa tapahtumakategorioiden mukaisesti sopivia ilmoittautumiskokonaisuuksia tapahtumajulkaisuihin ja liitää julkaisut sopivasti ryhmiteltynä omiin ilmoittautumiskokonaisuuksiin.

B) Ilmoittautumisten koostaminen ryhmien mukaisesti (Julkaisut)

Kun haluat että tapahtumat ovat eri ryhmissä voit tehdä vastaavasti tapahtumajulkaisut ryhmäkohtaisesti. Yllä oleva esimerkin mukaisesti, jos sinulla on 'Uimakurssit'-ryhmä, jolle on luotu aliryhminä ryhmät 'Vesipeuhu', 'Alkeisuimakoulu', 'Alkeisjatkouimakoulu', 'Jatkouimakoulu', 'Vesiralli'. Nyt luot tapahtumailmoittautumiset vastaaviin ryhmiin, jolloin voit luoda tapahtumajulkaisut ryhmäkohtaisesti ja liittää julkaisut sopivasti jäsenneltynä omiin ilmoittautumiskokonaisuuksiin.

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä