Jäsenmäärien suodatus raportointia varten

Voit soveltaa monipuolisesti useita eri suodattimia jäsentietojen hakuun oli kyseessä sitten jäsenlaskutus, jäsentiedotus, tilastointi tai kunnan tukihakemusten täyttäminen. Ohessa muutamia esimerkkejä suodattimien käytöstä raportointia varten.

Jäsentiedot

A) Kokonaisjäsenmäärä

 1. Mene 'Jäsenet > Hallinta'-sivulle ja aktivoi juuriryhmä
 2. Lisää suodatin 'Lasku', Kirjauspäivä: kuluva vuosi (esim. 1.1.2017-31.12.2017),  Tila: Maksettu, Laskutuskategoria: Jäsenlasku 

 Nyt näet listalla kaikki seuran jäsenet (henkilöt jotka ovat maksaneet jäsenlaskun)

B) Aktiivisessa toiminnassa mukana olevat jäsenet

 1. Suorita Kokonaisjäsenmäärä-kappaleen kohdat 1 & 2 
 2. [ Lisää suodatin 'ilmoittautuminen', 'on ilmoittanut osallistuvansa tapahtumiin', Päivämääräväli: Kuluva vuosi  (esim. 1.1.2017-31.12.2017) ] tai
 3. [ Lisää suodatin 'Osallistuminen', 'on osallistunut tapahtumiin', Päivämääräväli: Kuluva vuosi  (esim. 1.1.2017-31.12.2017) ]

Nyt näet kaikki jäsenet jotka ovat olleet toiminnassa aktiivisia (ilmoittautuneet tapahtumiin tai heidät on merkitty läsnä olevaksi tapahtumiin).

Edellytys ' Ilmoittautuminen' ja/tai 'Osallistuminen' -suodattimien toiminnalle on, että seuran toimihenkilöt hallinnoivat tapahtumailmoittautumiset keskitetysti myClubin avulla tai seuran toimihenkilöt suorittavat harjoituksissa läsnäoloseurantaa myClubin avulla.

Kun suodattimet on asetettu halutulla tavalla, voit klikata ' Jäsenet > Raportit'-sivun aktiiviseksi ja valita 'Ikä ja sukupuoli'-välilehden auki, jolloin näet ikä ja sukupuoli jakauman suodatetusta jäsenjoukosta.

C) Raporttiin vain urheilijat

Jos haluat rajata raporttia vain urheilijoihin, lisää ' Jäsenet > Hallinta'-sivulla vielä suodatin 'Jäsentaso' ja valitse mukaan vai jäsentasot, jotka määrittävät urheilijaroolin (esim. pelaaja, maalivahti).

Raporttiin vain kilpaurheilijat..
Voit tarkentaa raporttia vain kilpaurheilijoihin, lisäämällä ' Jäsenet > Hallinta'-sivulla vielä suodatin 'Ryhmä' ja valitse mukaan vain kilparyhmät. Tutustu yhteenvetoihin ' Jäsenet > raportit'-sivulla.
Raporttiin vain harrastajat ...
Voit tarkentaa raporttia vain harrastelijoihin, lisäämällä ' Jäsenet > Hallinta'-sivulla vielä suodatin ' Ryhmä' ja valitse mukaan vain harrasteryhmät. Tutustu yhteenvetoihin ' Jäsenet > raportit'-sivulla

D) Raporttiin vain valmentajat/ohjaajat

Jos haluat rajata raporttia vain valmentajiin tai ohjaajiin, lisää ' Jäsenet > Hallinta'-sivulla suodatin 'Jäsentaso' ja valitse mukaan vai jäsentasot, jotka määrittävät valmentaja- tai ohjaajaroolin. Tutustu yhteenvetoihin 'Jäsenet > raportit'-sivulla

Jos sinun tulee raportoida kunnalle esimerkiksi kuinka monta henkilöä on suorittanut tiettyjä valmentaja- tai tuomarikoulutustasoja, voit lisätä jäsenkenttiin lisäkenttiä tätä varten. Lisäkenttien avulla voidaan myös suodattaa jäsenmääriä täysin dynaamisesti erilaisiin tarpeisiin.


Osallistujatiedot

A) Ryhmän tai joukkueen sukupuolijakauma

 1. Mene 'Jäsenet > Hallinta'-sivulle ja aktivoi juuriryhmä
 2. Lisää 'Jäsenet > Hallinta'-sivulla vielä suodatin 'Jäsentaso' ja valitse mukaan vai jäsentasot, jotka määrittävät urheilijaroolin (esim. pelaaja, maalivahti)
 3. mene 'Jäsenet > Raportointi'-sivulle ja avaa 'Organisaatio'-välilehti.

Nyt näet ryhmäkohtaisesti tyttö ja poikapelaajien määrän. 

Toinen tapa saada ryhmän sukupuoli- ja ikäjakauma on aktivoida yksitellen haluttu ryhmä tai joukkue ' Jäsenet > Hallinta'-sivulla valituilla suodattimilla ja avata tämän jälkeen 'Jäsenet > Raportit'-sivulta 'Ikä ja sukupuoli'-välilehti.

B) Harjoitusmäärät

 1. Mene 'Tapahtumat > Raportointi'-sivulle, avaa 'Tapahtumat'-välilehti ja aktivoi juuriryhmä
 2. Lisää suodatin 'Tapahtumatyyppi': Harjoitus
 3. Lisää suodatin aikaväli '1.1.2017 - 31.12.2017'
 4. Lisää suodatin osallistuminen (valittu = tapahtumat joissa on merkitty läsnäolot, Ei valittu = tapahtumat joihin harrastajat ovat ilmoittautuneet)

Nyt näet raportin taulussa ryhmäkohtaisesti harjoituslukumäärät määritetyllä ajanjaksolla.

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä