Ilmoittautuminen tapahtumaan

Seurasi voi hallinnoida seuran tapahtumiin ilmoittautumista myClubin avulla. Voit omatoimisesti ilmoittautua seurasi tapahtumiin seuraavasti

A) Minulla on jo seurani myClub-jäsentili

1. Kirjaudu seurasi myClub-palveluun
  2. Mene 'Tapahtumat'-välilehdelle
  3. Valitse mieleisesi näkymä käyttöön: 'Kuukausi', 'Viikko', 'Lista'
  4. Klikkaa haluttua tapahtumaa nähdäksesi lisätietoja tapahtumasta
  5. Ilmoittaudu tapahtumaan tapahtumailmoittautumisen määrityksistä riippuen klikkaamalla 'Ilmoittaudu tästä'-, 'Ilmoittaudu jonoon'-, 'Osallistun'-, 'En osallistu'-painiketta

Huom! Et voi ilmoittautua omatoimisesti tapahtumaan, jos seurasi ei ole sallinut tätä.

B) Minulla ei ole vielä seurani myClub-jäsentiliä

1. Mene myClub.fi -aloitussivulle
  2. Etsi seurasi myClub-palvelu kirjoittamalla hakukenttään muutama alkukirjain seuran nimestä tai seuran paikkakunta ja klikkaa 'Etsi'-nappia
  3. Klikkaa seurasi logoa, jolloin pääset seurasi myClub-sisäänkirjautumissivulle
  4. Klikkaa 'Tapahtumat'-välilehteä ja valitse mieleisesi näkymä kåyttöön (Kuukausi, Viikko, Lista)
  5. Ilmoittaudu tapahtumaan klikkaamalla 'Ilmoittaudu tästä'- tai 'Ilmoittaudu jonoon'-painiketta
  6. Klikkaa  'Rekisteröidy'-painiketta kohdasta 'Uusi jäsen?'
  7. Täytä jäsentietolomake ja klikkaa 'Tallenna ja jatka'-painiketta
  8. Vahvista vielä tapahtuma ilmoittautumisesi.

Huom! Et voi rekisteröityä ja ilmoittautua tapahtumaan omatoimisesti, jos seura ei ole sallinut tätä.

Jos et keksi tapaa miten voisit ilmoittautua seurasi tapahtumaan vaikka sinun pitäisi pystyä, ota yhteyttä seurasi toimihenkilöön.